Emmett Techniek Tilburg
Beter bewegen- Beter voelen!

Emmett Techniek Tilburg- Verbetert úw kwaliteit van leven!Ik ben Judith van Bebber, specialist in het verbeteren van beweging en kwaliteit van leven voor zowel mens als dier!
Mijn passie is om jou en je dier te begeleiden naar een beter leven door lichamelijke en mentale aspecten die aandacht vragen te veranderen. Ik ben Advanced Practitioner in Emmett Therapie voor mens, paard en hond en heb een opleiding gevolgd voor littekenweefsel therapie. Ik breid mijn kennis steeds uit door steeds cursussen, opleidingen en training te volgen.
Daarnaast ben ik senior instructor voor Emmett Techniek voor paard en hond én docent voor de opleiding Emmett Techniek humaan. Ik kan jou dus ook handvatten leren om zo jezelf, je familie of vrienden óf je hond/ paard te kunnen ondersteunen. Maar ook als je professional bent en werkzaam met mens, hond of paard in je praktijk kun je bij mij een opleiding volgen om zo je praktijk uit te breiden met een mooie, zachte en zeer effectieve therapie.
Jou en/ of je dieren helpen bij het verbeteren van je kwaliteit van leven is mijn uitdaging, mijn passie en ik stel hierbij alles in het werk om jou hierin verder te helpen.
Hoe zie jij je leven voor je? Wil je je graag vrijer bewegen, beter presteren in je sport, samen met je paard óf je hond, rust in je hoofd en lichaam, minder pijn en ongemakken?
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!

Judith
Littekens...
Iedereen heeft ze. Misschien heb je een keizersnee gehad, of een blinde darm operatie, van je fiets gevallen, acné? 
Bij een litteken is niet alleen de opperhuid beschadigd, maar dat is wat we zien. Het is gebleken dat littekens ook andere fysieke klachten kunnen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld rugklachten, hoofdpijn, maag- darm klachten en nog vele meer. Met hele zachte technieken kan ik uw litteken(s) behandelen en zo het gevoel in de huid weer terugbrengen, óf dat nare gevoel kan verdwijnen, maar ook kun je beter bewegen wanneer de doorbloeding en lymfeafvoer verbeterd worden.